Wat is oma's soep

 

Met Oma's soep maken ouderen en jongeren samen verse maaltijdsoepen. Door heel Amsterdam kookt Oma's Soep in verschillende buurthuizen. Na het koken wordt met iedereen gezellig de soep gegeten. Daarnaast wordt er extra gemaakt voor ons winkeltje op de Amstelveenseweg 218. Ook maken we extra soepen voor  bedrijven, die daarmee bijdragen aan structurele ontmoetingen tussen ouderen. Alle ouderen in en rondom Amsterdam zijn van harte welkom om mee te doen!

 

 

Enerzijds is Oma's Soep een fantastisch initiatief om elkaar te ontmoeten en anderzijds om nostalgische soeprecepten niet in de doofpot te laten.

 

Onze soepen worden gemaakt met ingrediënten, die niet meer aan bepaalde standaarden voldoen voor verkoop, maar nog ideaal zijn om soepen van te maken. Na het maken, worden de soepen met de ouderen en jongeren gezellig samen opgegeten. Daarnaast wordt er extra soep gemaakt voor het bedrijfsleven, zodat Oma's Soep kostendekkend kan worden. Zo is Oma's Soep het meest gezellige en duurzame sociale initiatief van Amsterdam!